Veliko nam je zadovoljstvo da sa vama podelimo uspeh koji smo postigli sa generacijama 2016, 2017 i 2018. godine u našem razvojnom programu za diplomce „PepsiCo GO:START“ i da najavimo da željno isčekujemo novu generaciju koja će nam se priduružiti od juna 2019. godine!

Pozivamo da vas da pogledate iskustvo koje su naši nekadašnji diplomci prošli i pridružite nam se u novom uzbudljivom putovanju i aplicirajte za PepsiCo GO:START 2019!

Kako su oni startovali
svoju karijeru

Svoje znanje iz oblasti finansija sam unapredila zahvaljujući kolegama koji su u svakom trenutku bili spremni da mi pruže savete i podršku pri učenju i upoznavanju sa novim stvarima.

Milena Jevtić
Finansije
PepsiCo centrala Beograd

Visok nivo profesionalnosti zaposlenih kao i odlično isplaniran način selekcije čine Pepsico GO:START program od samog početka jedinstvenim.

Ana Balković,
Logistika i distribucija
PepsiCo centrala Beograd

Smatram da sam sa PepsiCo GO:START programom dobio idealnu priliku za započinjanje svoje karijere i ostvarivanje svog punog potencijala kako bih pronašao pravo mesto za sebe u kompaniji čiji sam deo.

Predrag Jarčov,
Trade Marketing
PepsiCo centrala Beograd

Upoznavanje novih ljudi, izuzetan kadar, odlična organizacija i savršen sklop proizvodnje i prodaje mi je pričinilo veliko zadovoljstvo.

Slađana Dragosavac
Održavanje u mašinstvu,
fabrika Maglić

Shvatila sam koliko je važno raditi u timu kada ste u velikoj kompaniji poput Marbo Producta, članice PepsiCo grupe.

Aleksandra Stevović
Sektor: Marketing

Teoretska saznanja o tehnologiji stečena na studijama i dosadašnje iskustvo u ovom programu omogućila su mi da stvorim širu sliku o mogućnostima razvoja tehnologa.

Marina Lapadat
Sektor: Proizvodnja